Rundvlees uit de regio

Van biefstuk tot entrecote en van rosbief tot magere stooflapjes. Niets zo veelzijdig als rundvlees. Botermals rundvlees is dan ook een van onze specialiteiten!

Wij halen ons rundvlees bij een gepassioneerde boer uit Made. Hier gaan de koeien al vroeg in het voorjaar naar buiten, zodat de koeien volop de ruimte hebben om lekker te kunnen grazen. We hebben zelf een kijkje genomen in de stallen en daar konden we zien dat de dieren met passie en liefde worden groot gebracht. De koeien worden door de boer zelf uitgekozen aan de hand van de kwaliteit die wij verlangen en af en toe mogen we ook langs komen om zelf een koe uit te kiezen.

Het rundvlees dat wij verkopen is van het dikbil ras. We werken met vrouwelijk rundvlees, zodat de structuur mooi zacht is. Het vlees is daarom ook altijd mals. De samenwerking tussen de boer en ons gaat erg persoonlijk, wat wij erg belangrijk vinden. Zo blijven de lijntjes kort en de kwaliteit goed gewaarborgd!

Herkomst van ons rundvlees
Herkomst van ons rundvlees
Herkomst van ons rundvlees

Meer informatie over het rundvlees dat wij verkopen? Vraag het ons gerust in de winkel, wij vertellen graag meer!

Klaprib

  •  

    Bavette 

     
  •  

    Biefstuk 

     
  •  

    Brisket 

     
  •  

    Chateaubriand 

     
  •  

    Diamanthaas 

     
  •  

    Duitse Biefstuk 

     
  •  

    Doorregen stooflap 

     
  •  

    Entrecote 

     
  •  

    Hacheevlees 

     
  •  

    Hacheevlees 

     
  •  

    Hacheevlees 

     
  •  

    Hamburger 

     
  •  

    Klapstuk 

     
  •  

    Koetsierstuk 

     
  •  

    Kogelbiefstuk 

     
  •  

    Kogelbiefstuk 

     
  •  

    Magere runderlap 

     
  •  

    Mergpijp 

     
  •  

    Ossenhaas 

     
  •  

    Ossenstaart 

     
  •  

    Pianostuk 

     
  •  

    Ribeye 

     
  •  

    Rosbief 

     
  •  

    Rosbief 

     
  •  

    Rosbief 

     
  •  

    Rundergehakt 

     
  •  

    Runderriblap 

     
  •  

    Runderrollade 

     
  •  

    Schenkel 

     
  •  

    Soepvlees 

     
  •  

    Shortrib 

     
  •  

    Stooflap 

     
  •  

    Stooflap 

     
  •  

    Sukadelap 

     
  •  

    Tartaar 

     
  •  

    Tomahawk 

     
  •  

    Tong 

     
  •  

    Tournedos 

     
  •  

    Vinkenlap 

     
  •  

    Wang 

     
  •  

    Zijlende 

     
Herkomst van ons rundvlees
Herkomst van ons rundvlees
Herkomst van ons rundvlees

Keurslagerij Richard en Jennifer Verhulst

Molenstraat 190
4881GH Zundert
06-19818779

Openingstijden

maandag Gesloten
dinsdag 08:00 - 17:30
woensdag 08:00 - 17:30
donderdag 08:00 - 17:30
vrijdag 08:00 - 18:00
zaterdag 07:30 - 15:00
zondag Gesloten